Vi bruger Cookies!     

         
 X     
ghosthunter

Paranormal efterforskning
Hvad sker der når du kontakter os?

Har du noget i huset? Sker der mærkelige og uforklarlige ting? Så kan vi hjælpe dig. Her kan du læse lidt om hvordan det vil foregå, hvis du kontakter os”¦

Når vi modtager en mail fra dig, så er det fordi du har taget det første skridt, til at gøre noget ved dine problemer. Dette første skridt er ofte det sværeste, fordi mange er lidt bange eller utrygge ved situationen. Hvad er det lige der sker i huset? Er jeg ved at blive tosset? Vil de grine af mig?

Medlemmerne i Dansk Parapsykologisk Aspekt har alle haft adskellige paranormale oplevelser. Vi er vant til disse ting, og derfor kan du trygt henvende dig til os.

Typisk vil vi ringe dig op og høre mere detaljeret om de ting der er foregået i huset. Hvad er der sket, hvornår er det sket, hvem har oplevet det, hvad er det i har oplevet”¦ i denne proces vil vi bl.a. finde ud af om der er nogle ting i husets historie der kan spille ind, visse historiske elementer spiller ofte en rolle i paranormale begivenheder. Når vi har fået disse ting på plads, finder vi i fællesskab ud af hvordan sagen skal gribes an, og aftaler en tid for en undersøgelse i dit hus.

Dansk Parapsykologisk Aspekt går ind for at diskretion er en dyd. Det er ikke sikkert at du er interesseret i at alle på vejen og i nabolaget, kan se at du nu har besøg af paranormale efterforskere. Derfor møder vi ikke op i opsigtsvækkende ”firmabiler” med navn på siden, vi møder op i helt almindelige neutrale biler.

Typisk vil tidspunktet for fremmøde, ligge først eller midt på aftenen. De rutiner der vil foregå når vi ankommer, aftaler vi nærmere i den enkelte sag.

På en undersøgelse er det vigtigt at der er ro i huset. Det nytter ikke at have huset fuldt af gæster når undersøgelsen skal foregå. Det vil ofte være en god ide at have børn til at overnatte hos bedsteforældre, eller andetsteds uden for huset.

Vi opsætter forskelligt udstyr rundt omkring i huset, og opholder os alle i ét rum, der aflukkes fra resten af huset. Dette rum er den frie zone, eller kommandocentralen om man vil. Resten af huset mørkægges, og undersøgelsen begynder. Undersøgelsen vil i store træk foregå således, at vores undersøgere vil rundere i huset parvis, og udføre forskellige målinger og optagelser, mens alt filmes ved hjælp af infrarødt overvågningsudstyr.

Undersøgelsen vil strække sig ud på natten eller morgenen, alt efter forskellige omstændigheder. Efter at have afsluttet undersøgelsen, vil Dansk Parapsykologisk Aspekt i dagene derefter, gennemgå alt det indsamlede materiale. Når alt dette er gennemgået og analyseret til bunds, vil vi igen kontakte jer med resultatet af undersøgelsen, og forhåbentlig et besøg, for at fremvise de beviser der eventuelt er fremkommet.

Det er i grove træk en gennemgang af hvad der vil ske, hvis du kontakter os for at få hjælp. Forhåbentlig vil du se at vi tager dette seriøst, og at du trygt kan kontakte os, hvis du mener at du har paranormal aktivitet i dit hjem.


Besøg  
053783